本页主题: 【网盘】一鳩大事回顧 Genius bar等 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

zyxkidd
C君
级别: 普通人

多谢发贴的人[12]

【网盘】一鳩大事回顧 Genius bar等

链接:https://pan.baidu.com/s/1uP9hRjLPyQNoS55KW0bKsA sb{K%xi%  
提取码:m7tf HbA/~7  
因為更新嘅時候無注意到某些字眼,之前的分享失效左,重新做過連接。 \(j*K6#  

顶端 Posted: 2019-06-11 19:55 | [楼 主]
caikoy

多谢发贴的人[16]

杜汶泽的节目!他讲出来很多事都是事实,但他比较偏激,不够客观!支持港独就已经是错误
顶端 Posted: 2019-06-11 20:14 | 1 楼
lx_jason
级别: 新人

多谢发贴的人[13]

Quote:
引用第1楼caikoy于2019-6-11 20:14发表的  : l!<Nw8+U  
杜汶泽的节目!他讲出来很多事都是事实,但他比较偏激,不够客观!支持港独就已经是错误
3205gI,  
要有这样气候  至有这样妖兽 KRf$VbuL  
咁点解会有这样气候呢 ?!
顶端 Posted: 2019-06-11 20:36 | 2 楼
rechars

多谢发贴的人[3]

Quote:
引用第1楼caikoy于2019-6-11 20:14发表的  : p3`'i  
:[ m;#b  
如果你深层次理解谁因港独更获利,你会知道港独怎么来!港独并非出自香港,没有港独时,梁书记已经在打击港独了!他及其后团体,似乎更需要港独!
顶端 Posted: 2019-06-12 05:53 | 3 楼
zyxkidd
C君

多谢发贴的人[12]

呢几日何韵思都有出黎撑,秋生哥仲要写歌力撑,杜生呢几日就好似失踪左,平时就系度【www.canton8.com不良信息过滤】呢个【www.canton8.com不良信息过滤】果个,关键时候唔见人。
顶端 Posted: 2019-06-12 08:33 | 4 楼
lx_jason

多谢发贴的人[13]

Quote:
引用第4楼zyxkidd于2019-6-12 08:33发表的  : P1 =bbMk  
呢几日何韵思都有出黎撑,秋生哥仲要写歌力撑,杜生呢几日就好似失踪左,平时就系度【www.canton8.com不良信息过滤】呢个【www.canton8.com不良信息过滤】果个,关键时候唔见人。
|~hSK  
新闻片你都系唔好摆上百度喇,实比人举你。 A2 qus$  
明嘅人,你无片佢都明。 [email protected]4hBq  
唔明嘅人,你摆片实怼鸠你。 I yIh0B~i  
星期日已经即时封新闻,你应该知道呢边几鸠紧张
顶端 Posted: 2019-06-12 09:18 | 5 楼
zyxkidd
C君

多谢发贴的人[12]

Quote:
引用第5楼lx_jason于2019-6-12 09:18发表的  : u9"b,].b  
;5ugnVXu  
新闻片你都系唔好摆上百度喇,实比人举你。 Ud^+a H  
明嘅人,你无片佢都明。 qi`*4cas*A  
唔明嘅人,你摆片实怼鸠你。 8|{:N>7  
星期日已经即时封新闻,你应该知道呢边几鸠紧张
c%>t(ce`Tl  
新闻都系临时摆一摆就删,太敏感我自己都怕死。
顶端 Posted: 2019-06-12 09:57 | 6 楼
shine003

多谢发贴的人[0]

杜汶泽走路系列~~打爆TVB 噶旅游节目
顶端 Posted: 2019-06-12 10:22 | 7 楼
stephy
開心樂園餐
级别: 高人

多谢发贴的人[303]

是走佬系列
顶端 Posted: 2019-06-12 12:57 | 8 楼
ljp0083

多谢发贴的人[1]

總之希望呢度只係單純分享粵語影視作品噶地方~唔好搞得甘【www.canton8.com不良信息过滤】化就好啦~粤语资源本来就少啦~比人封埋就真系唔知去边稳离睇咯
顶端 Posted: 2019-06-18 16:43 | 9 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » Variety-综艺、资讯讨论区